1) Vælg service

4) Bekræft booking


Betingelser
Afbud skal ske senest 24 timer inden behandlingen. Ved udeblivelse faktureres 100% af behandlingens pris.
Og 50% hvis afmeldelse falder efter de 24 timer. Aflysning skal ske telefonisk.

Hvis du skal have udført permanent makeup:


Pga. ventetid, opfordrer jeg alle kunder til at huske, at booke tid med det samme til deres anden og evt tredje behandling som skal være 4-6 uger efter deres første behandling, tredje behandling skal også ligge 4-6 uger efter anden behandling, da det er vigtigt for resultatet at det max går 6 uger imellem behandlingerne og det ellers kan være svært at få tid indenfor denne periode hvis man er for sent ude.
Vejledning og efterbehandling
Kosmetiske tatoveringer og permanent makeup

Vigtigt!
Efterbehandlingen er afgørende for resultatet af din behandling, derfor er det vigtigt at du behandler området som beskrevet i vejledningen i hele ophelingsperioden, og at du efterfølgende beskytter og behandler din permanent makeup efter vores instrukser for at du opnår bedst mulig holdbarhed.

Kontraindikationer
Hvis du lider af én eller flere af følgende tilstande, frarådet behandlingen:
• Diabetes
• Hæmofili
• Kronisk hudsygdom
• Kontakt allergi
• Immunlidelse
• Kardiovaskulære sygdomme
• Brug af antikoagulanter
• Påførelse på områder der har været udsat for et plastikkirurgisk indgreb eller strålebehandling
• Påførelse på områder med buler, mørke modermærker, hævelse eller anden form for irritation
• Gravid eller ammende

Yderligere kontraindikationer
Du må ikke være påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer, når permanent makeup udføres.

Gode råd
• Sørg for at være veludhvilet, og at have spist ordentligt ved ankomsten til din behandling. Informér specialisten omkring alle de omstændigheder, som du føler kunne være relevant (såsom medicinforbrug, allergier, dermatologiske behandlinger, overfølsomheder osv.) Hvis du er syg, stresset eller har menstruation kan dette have negative indvirkning på behandlingen.
• 3 dage inden din behandling bør du undgå: Alle helsekost produkter eller kosttilskud, alt smertestillende medicin (panodil undtaget), fiskeolietabletter og andet der kan virke blodfortyndende.
• 48 timer inden skal du yderligere undgå stærkt og saltet mad, koffein og alkohol.
• Hvis du skal have udført permanent makeup på læberne, og du har haft forkølelsessår på læben på et eller flere tidspunkter i dit liv, bør du kontakte din læge for at få en forebyggende kur mod dette i tabletform. Hvis du en sjælden gang i mellem har haft det, skal du have en kur på 7 dage. Du skal tage en pille én dag inden behandlingen, og fortsætte den i den efterfølgende uge. Hvis du har oplever det ofte, op til 4 gange pr. år, skal du have en 14-dages kur. I dette tilfælde påbegynder du kuren 7 dage inden din behandling finder sted, og fortsætter kuren 7 dage efter. Hvis du får forkølelsessår mere end 4 gange om året, råder vi dig til, ikke at modtage denne type af behandling.

Efterbehandling
Generelt:
- Området behandles med Panthenol Salve - købes på apoteket
- Området kan være hævet og dette giver asymmetri i starten
- Det er vigtigt at det behandlede område ikke kommer i kontakt med makeup, hudpleje produkter etc. for at undgå infektion og farve absorbering fra makeuppen
- Man må ikke solbade, gå i sauna, bade i klorvand eller saltvand
- Man må ikke træne eller anden fysisk hårdt aktivitet de første 2 døgn
- Mens der er sårskorpe på skal man undgå bade i mere end 5 minutter, for ikke at opløse sårskorpen, der vil medføre afstødning af farve

Dag 1: Det behandlede område vil væske i op til 8 timer efter behandlingen, du skal derfor 1 gang i timen aftørre det behandlede område med en let fugtet vatrondel, og herefter påføre et nyt tyndt lag creme med en vatpind. Proceduren gentages hver time indtil der ikke længere kommer lymfevæske. Dette er meget vigtigt, for ikke at danne en tyk sårskorpe, som giver et dårligere resultat med huller i farven og for lidt farve i det behandlede område.
Huden vil være rød, hævet og øm, dette kan gøre at permanent makeuppen ser asymmetrisk ud i starten.

Dag 2: Normalt vil det behandlede område ikke længere væske, og det er derfor ikke nødvendigt at aftørre med vatrondel længere. Der skal fortsat smøres med cremen i et tyndt lag med vatpind hver 3. time. Der begynder nu at dannes let sårskorpe og farven vil derfor syne mørkere pga. oxideringen.

Dag 3-4: Der er nu dannet sårskorpe og behandling med cremen skal fortsættes hver 3. time i tyndt lag. Området kan føles stramt og i nogle tilfælde begynde at klø, og det er vigtig man ikke klør eller piller i det behandlede område!
Det er tilladt at træne nu. Makeup og hudpleje etc. er stadig forbudt.

Dag 5-8: Sårskorpen begynder at løsne sig, og falder af i flager, eller ”smuldre” af. Det er stadig vigtigt at smøre området.
Områderne hvor såret er faldet af, ser farven meget lysere ud, og hos nogle kan den syne rødlig eller lyserød. Dette kan sammenlignes med et almindeligt sår, hvor huden også ser mere rødlig ud i starten indtil huden er helet færdigt. Det er meget vigtigt at man ikke fjerner sårskorpe før tid, da det kan resultere i huller i farven.
Når sårskorpen er faldet af, er det ikke længere nødvendigt at smøre området, og det vil være normalt at huden kan klø, da huden stadig er ved at hele, og det er derfor vigtigt at man ikke klør, men man kan med fordel smøre en smule creme på.
Det er helt normalt at området ser forskelligt ud i farven, og asymmetrisk, og områder hvor der ikke er nok farve, det er derfor altid nødvendigt med 2-3 behandlinger for et færdigt resultat.

Dag 9 og frem: Huden er i gang med at genopbygges, og den fulde opheling tager 4 uger, derfor kan næste behandling tidligst udføres 4 uger efter. Huden kan stadig synes rødlig som vil aftage gradvist i løbet af ugerne op til næste behandling.
Det er vigtigt at man ikke udsætter området for sol, kraftige/aktive hudpleje produkter og behandlinger, da dette kan ændre på farven, og blege den.

Efterbehandlingen og holdbarheden er dit ansvar.

Yderligere info til de nervøse :)
JA – efter behandlingen ser permanent makeuppen voldsom ud, farven aftager.
JA – hævelse kan forekomme efter behandlingen og kan få permanent makeuppen til at se asymmetrisk ud og forskellig tykkelse, dette forsvinder også.
JA – man får et chok når såret falder af, særligt efter 1. behandling og man føler at alt farven er væk, men det er den ikke, og det er netop derfor at permanent makeup skal have 2-3 gange før huden er mættet med den ønskede farve.
JA – efter 2. behandling vil der sætte sig betydeligt mere farve i.

Kontakt klinikken hvis du har yderligere spørgsmål eller besøg hjemmesiden www.inbe.dk for at læse mere om behandlingen og holdbarhed.


AFBUD: Du finder et link til afbud i den bekræftelses-e-mail du modtager når du har booket tid.

INBE by Amanda Isabel

Book tid hos INBE by Amanda IsabelINBE by Amanda Isabel
v/ Amanda Isabel
Fjeldhammervej 17e
2610 Rødovre

Tlf.: 29899020
Email: mailbesvaresikke@mail.dk
Web: www.inbe.dk
CVR.: 35402136

© 2018 KlikBook.dk